ProductsLjubljana, Rok Gorjan, 17th July 2012

Dubioza Kolektiv; The story of Ziggi Custom Made Edition

Dubioza kolektiv je skupina, ki prihaja iz Bosne in ki so jo leta 2003 ustanovili člani zasedb Gluho doba against Def Age (Zenica) – Adis Zvekić in Almir Hasanbegović ter Ornamenti (Sarajevo) – Brano Jakubović in Vedran Mujagić. Kasneje so se skupini pridružili še kitarist Armin Busatlić (bivši član SCH, Beastly Stroke), bobnar Senad Šuta in tolkač Orhan Oha Maslo.
Dubioza Kolektiv

Dubioza Kolektiv

  • Dubioza Kolektiv
  • Dubioza Kolektiv in Croatia 2011
En bolj uspešnih bosanskih bendov združuje glasbene žanre, kot so rock, hip-hop in reggae, ki ga radi začinijo z balkanskim melosom. V zadnjih letih so nastopali po Evropi, na raznih festivalih so si prislužili veliko odobravanja s strani publike in glasbenih kritikov, ki so jih odlično sprejeli. 
Zelo so popularni predvsem na severu Evrope, če jih ujamete na katerem od koncertov, pa se lahko opremite z njihovimi Ziggi papirčki. V ponos nam je sodelovati z bandom, kot je Dubioza Kolektiv, saj opozarjajo na človekove pravice in hkrati oddajajo pozitivne vibracije.
V letu 2011 so izdali album Wild Wild East, ki ja največji “krivec” za nagrado Best Adria Act na European MTV Award 2011.
Back to list
Naslov pusha
Naslov pushaPodnaslov

Opis

Preberi več >